Excite

Prins Charles best geklede man

Prins Charles is onlangs door het Esquire uitgeroepen tot meest modieus geklede man. De prins laat daarbij onder meer rapper Outkast en President Barack Obama achter zich.

Waarschijnlijk is Prins Charles erg verrast door dit oordeel. Hij draagt namelijk al jaren hetzelfde soort pakken. Hij heeft altijd een dubbelgrijs kostuum aan, met een traditionele das en gepoetste schoenen. Alles is van een prima kwaliteit. Toch lag Prins Charles enkele jaren geleden onder vuur. Hij zou goedkopere maatpakken hebben aangeschaft dan die van de kleermaker in Savile Row. Volgens de juryleden verdient de prins de titel, omdat hij niet wanhopig achter de laatste trends aanloopt.

In de top tien van de best geklede mannen staan maar weinig jongeren. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat jongeren vaak wel achter de laatste trends aanlopen. Alleen de 27-jarige tenniser Roger Federer uit Zwitserland is in de lijst terug te vinden.

De volledige lijst van beste en slechts geklede mannen zal in het nummer van april van Esquire verschijnen. Er is wel al uitgelekt dat niet alle Britten even positief worden gezien als Prins Charles. Premier Gordon Brown en de burgemeester van Londen, Boris Johnson horen bij het rijtje van de slechts geklede mannen.

Peiling: Prins Charles best geklede man: verdiend of niet?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021