Excite

Profiel op datingsite? Bel een professional!

Als je je inschrijft op een datingsite om mannen te leren kennen, staar je dan niet blind op dat perfect ingevulde profiel. Steeds meer mannen huren namelijk een professional in om dat profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook de mailcorrespondentie kan (deels) uit handen zijn genomen door een zogenaamde Virtual Dating Assistant.

De dienst met Virtual Dating Assistants werd door Scott Valdez bedacht. Hij rekent $600 per maand en garandeert voor dat bedrag in ieder geval twee dates. Als je bereid bent om het dubbele te betalen, dan kun je rekenen op zeker vijf dates.

Valdez kwam op het idee toen hij zelf besloot zijn profiel op een aantal sites in te laten vullen door een professional. Zijn idee had positieve resultaten en werd bovendien goed ontvangen. Toen bedacht hij dat hij veel geld zou kunnen verdienen, als hij een professionele schrijversclub oprichtte die andere wanhopige mannen van dienst kon zijn.

Inmiddels bestaat het team van Valdez uit 46 mensen die bijvoorbeeld zorgen voor leuke openingszinnen en vanzelfsprekend mooi ingevulde profielen. Zij zijn gespecialiseerd in het vinden van een goede balans tussen leuk en niet té gemaakt.

In Nederland zou dit ook een gat in de markt kunnen worden. Ook hier gebruiken steeds meer mensen het internet om een partner te vinden. Niet iedereen slaagt er echter in om hier een goede eerste indruk achter te laten en professionele hulp kan je dan net dat extra zetje geven!

Afbeelding: Flickr account See-ming Lee

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021