Excite

Rihanna voor Topshop?

Het zou zomaar kunnen dat je binnenkort niet alleen naar de muziek van Rihanna kunt luisteren, maar ook in haar kleding kunt rondlopen. Het gerucht gaat namelijk dat Topshop de zangeres heeft gevraagd om een kledinglijn te ontwerpen.

Rihanna bracht de kerstvakantie door op het strand van Barbados, samen met haar familie. Ze was echter ook aanwezig bij iets dat leek op een zakenlunch. Op tweede kerstdag werd de zangeres gespot met Philip Green, eigenaar van de Britse modeketen Topshop.

Omdat Rihanna zelf erg veel bezig is met mode en uiterlijk, en voor veel van haar fans een waar stijlicoon is, wordt aangenomen dat de twee gaan samenwerken aan een kledinglijn voor Topshop. Eerder al ontwierp topmodel Kate Moss een aantal keer collecties voor het modebedrijf.

Ook op de stranden van Barbados kwam Rihanna fashionable voor de dag. Ze droeg onder andere een uniek zwempak met een opvallende pantertekening, dat haar ronde vormen benadrukte. Het badpak was afkomstig van het merk We Are Famous.

Afgelopen week werd bekend dat de zangeres haar relatie met basketballer Matt Kemp beëindigd heeft. Het stel werd voor het laatst samen gezien in New York, afgelopen november. Volgens een bekende van Rihanna kon Kemp er niet langer tegen dat hij zich altijd aan moest passen aan het drukke schema van de zangeres.

Rihanna liet eerder dit jaar, toen ze een relatie met de sporter bevestigde, weten dat ze het erg leuk met elkaar hadden, maar dat de verbintenis niet al te serieus was.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Avrilllllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021