Excite

Rijkdom in een flesje

Ben je dol op geld, en houd je ervan om je onder te dompelen in onbetaalbare luxe? Heb je alles al: een luxe jacht, talloze auto’s in je garage en meerdere prachtige huizen? Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet kopen? Of wíl je juist zoveel geld dat je er in kunt zwemmen? Dan is een nieuw parfum met de geur van geld precies wat je nodig hebt.

Het parfum, Money, is gecreëerd door Microsoft-medewerker Patrick McCarthy, die een loopbaan als parfumproducent ambieert. Hij kwam op het idee nadat uit een Japanse onderzoek bleek dat de geur van geld werknemers efficiënter maakt. Money is er in een versie voor mannen en vrouwen, en zou de essentie van rijkdom bevatten. Het luchtje is toepasselijk verpakt in versnipperde dollarbiljetten.

His Money, de geur voor mannen, zou behalve naar geld ruiken naar frisse oceaanbriesjes en citrus gecombineerd met rozemarijn, gras en houtgeuren. De damesversie, genaamd Her Money, zou de geuren van roze grapefruit en mandarijn bevatten, in combinatie met fresia, passiefruit en een beetje meloen.

Money zou zorgen voor motivatie en succes op de werkvloer. ‘Breng aan op de huid om je eigen persoonlijke geur van succes te krijgen’, aldus fabrikant Liquid Money.

De minder bedeelden onder ons kunnen Money ook met een gerust hart aanschaffen, want de geur van geld kost slechts 35 dollar. Voorlopig is het luchtje echter nog niet in Nederland verkrijgbaar.

Afbeelding: excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021