Excite

Rimpelloos dankzij nieuwe beha

Er is weinig zo ontsierend als een stel diepe rimpels dat zich alleen laat zien als je een prachtige jurk met bijpassend decolleté draagt. Eerder was er weinig wat je aan die rimpels kon doen, maar met de introductie van La Decollette is dat verleden tijd.

La Decollette zorgt er namelijk voor dat de rimpels die tussen je borsten kunnen ontstaan als je op je zij slaapt volledig verdwijnen. Ook de rimpels die veroorzaakt worden door ouderdom en teveel zon kunnen door La Decollette worden aangepakt.

La Decollette is ontworpen door Rachel de Boer, een Nederlandse ontwerpster. Volgens haar is de werking van de beha heel eenvoudig. La Decollette is niets anders dan een laag kussens tussen beide borsten die moet voorkomen dat ze samengeknepen worden. Dat zorgt namelijk weer voor de verticale rimpels in je decolleté.

De Boer kwam op het idee toen ze merkte dat ze zelf last kreeg van rimpels in haar decolleté, terwijl ze nog maar net in de dertig was. Toen een vriendin haar vertelde dat ze eens met een kussen tussen haar borsten moest slapen, bedacht ze een wat meer praktische oplossing; La Decollette. Sexy is hij niet, maar hij kan er wel voor zorgen dat je weer zonder problemen een sexy beha aan kunt trekken.

In Nederland is La Decollette al sinds vorig jaar oktober te koop en dit jaar maakt de Boer de overstap naar andere Europese landen, waaronder Engeland. Op dit moment worden de beha’s nog vooral via haar webshop verkocht, maar als het ook in het buitenland een succes blijkt te worden, dan zullen de beha’s mogelijk ook in winkels verkocht worden.

Afbeelding: La Decollette

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021