Excite

Salma Hayek komt met nieuwe beautylijn

Salma Hayek maakt de overstap van acteren naar produceren: ze gaat geen eigen film maken, maar komt met een beautylijn op de markt. De lijn moet vanaf augustus verkrijgbaar zijn en passen bij bijna ieder budget. Als inspiratiebron heeft de actrice haar grootmoeder aangewezen.

Salma zou al jaren met het idee rondlopen en werd hierop gebracht door haar grootmoeder. Toen die op 96-jarige leeftijd overleed, had ze geen enkele rimpel. Ook haar moeder zou vrijwel rimpelloos zijn. Volgens Hayek komt dit door de schoonheidsgeheimen in de familie. Met haar producten wil ze die geheimen ook beschikbaar maken voor andere mensen.

De producten zijn gebaseerd op recepten van de grootmoeder van Salma en de lijn bestaat onder meer uit crèmes, maskers en producten met kamille, rozenwater, macadamia, tepezcohuite en shea boter. Het is de bedoeling dat de producten per stuk niet meer zullen gaan kosten dan €20.

Voor Salma is de stap naar verzorgingsproducten sneller gemaakt dan je misschien zou denken. Haar echtgenoot is directeur van de groep PPR, die onder meer merken als Louis Vuitton, Gucci, Yves Saint Laurent en Stella McCartney in haar portefeuille heeft. Veel van die merken hebben zelf ook lijnen met verzorgingsproducten, dus het kan zijn dat dat ervoor heeft gezorgd dat Salma haar lijn nu ook daadwerkelijk laat produceren.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021