Excite

Romantisch weekend weg? Ga samen naar de sauna en boek een hotelovernachting!

Zelfs de beste relaties hebben soms even een pauze nodig uit de dagelijkse sleur. Je bent allebei de hele week druk met werk en vrienden en echte quality time kan soms erg schaars worden. En wat is er nou een beter oppepper voor je relatie beter dan romantisch samen naar een sauna of wellnesscentrum te gaan? Gelukkig wordt deze vorm van ontspannen steeds populairder en komen er dus ook steeds meer vormen van sauna en wellness en in combinatie met een hotelovernachting, zodat je ultiem kunt ontspannen en je niet meer druk hoeft te maken om de terugrit naar huis.

Samen romantisch ontspannen

Om de romantiek terug te vinden in je relatie, kun je veel vormen van wellness samen ondergaan. Duo massages en behandelingen zijn bijvoorbeeld steeds vaker mogelijk, denk aan hotstone massages en gezichtsbehandelingen. De thermen bij veel wellnesscentra zijn vaak ook lekker ruim, zodat je gezellig samen kunt kletsen zonder dat er mensen meeluisteren. Wellnesscentrum Thermae 2000 biedt bijvoorbeeld zo'n enorme variëteit aan binnen- en buitenbaden met water uit de eigen bron. Een fantastische mogelijkheid om samen tot rust te komen.

Een hotelovernachting voor een volledige ervaring

Naar de sauna met een hotelovernachting bijgeboekt is natuurlijk ultieme ontspanning. De keuze uit hotels met saunafaciliteiten is groot, vaak zijn het grote hotels die zich op hun manier willen onderscheiden met wellness- en gezondheidsfaciliteiten. Kleine hotels werken bijvoorbeeld samen met een welnesscentrum in de buurt. Voor een unieke romantische ervaring kun je een kasteelovernachting boeken. Dat laatste kan bijvoorbeeld in Kasteel De Essenburgh in combinatie met een dag vol ontspanning in sauna- en wellnesscentrum de Zwaluwhoeve in Harderwijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021