Excite

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Zutphen?

Woon je in Gelderland en ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Zutphen? Niet verder zoeken. Hier vind je alvast een handig overzicht met schoonheidsspecialisten in deze Hanzestad.

Elicare

Schoonheidsspecialiste Eliclare vind je op elicare.nl. Het is een schoonheidssalon in Zutphen en er zijn verschillende behandelingen, waaronder fruitzuurbehandelingen en microdermabrasie Ultrageluid. Je kunt een basic behandeling laten doen. Dit duurt ongeveer 60 minuten en kost 54,50 euro. Er zijn ook andere behandelingen waar je uit kunt kiezen. Op de site vind je een handig overzicht.

Fleur de Lis

Fleur de Lis is een andere schoonheidssalon in Zutphen. De website hiervan is salonfleurdelis.nl. Je hebt de mogelijkheid voor een duobehandeling, zodat je samen heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard zijn er ook gewoon behandelingen voor iemand alleen. Een gezichtsbehandeling kost bijvoorbeeld 29,95 euro, maar er zijn uiteraard nog meer behandelingen waar je uit kunt kiezen.

Jolique

De site van Jolique is jolique.nu. Ook deze salon is gevestigd in Zutphen en biedt een fijne behandeling, waardoor je weer gaat stralen. De schoonheidsspecialiste blijft actueel bij kennis, omdat ze geregeld cursussen en bijscholing blijft volgen. Je kunt je er laten masseren, huidinformatie krijgen of je laten harsen. Ook is visagie mogelijk, zoals bruidsmake-up. Het harsen van de oksels kost 12 euro en een gezichtsbehandeling van een uur zit rond de 50 euro. Voor specifieke prijzen kun je op de site terecht.

Je ziet het. Een schoonheidsspecialiste vinden in Zutphen is niet zo moeilijk. Met het overzicht hierboven kun je zeker uit de voeten. Maar als je hier niet vindt wat je zoekt, kun je kun je altijd nog zoekmachines als Google raadplegen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020