Excite

Sexy zusters helpen bij genezing

De medische wetenschap is altijd bezig met het versnellen van genezingsprocessen. Met penicilline, antibiotica en nieuwe behandelingsmethoden zijn in het verleden flinke stappen vooruit gezet. Een ziekenhuis in China heeft nu een nieuwe manier bedacht om patiënten nog sneller naar huis te kunnen laten gaan.

Het militaire hospitaal in de stad Chengdu experimenteerde al tijden met onorthodoxe methoden om genezing te bevorderen. Zo werden de muren in vrolijke kleuren geschilderd, was er muziek te horen en werden er kunstwerken aan de muur gehangen. Het haalde allemaal niks uit. Maar nu heeft het ziekenhuis de oplossing gevonden: foto's van sexy verpleegsters aan de muur.

In uitdagende kleding en leren pakjes poseren de dames voor de camera. Onder de spannende foto's staat de tekst: 'we hopen dat je snel weer beter bent'. De directeur van het ziekenhuis wil op deze manier spanning en stress bij zijn mannelijke patiënten wegnemen. Waarschijnlijk geniet hij zelf ook wel van de uitdagend gefotografeerde nachtzusters.

Echte resultaten heeft het ziekenhuis niet kunnen overleggen, maar het effect zou tot nu toe heel positief zijn. Toch is er kritiek. Sommige patiënten hebben aangegeven dat hun bloeddruk sinds de komst van de foto's alleen maar is gestegen. Bovendien is het niet te hopen dat het hospitaal nu volstroomt met hitsige militairen die een griepje veinzen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker timefornurses

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020