Excite

Geef je op voor leuke single activiteiten

Natuurlijk kan het leuk zijn om iemand te hebben met wie je je leven kunt delen. Maar soms is het ook heel erg prettig om vrijgezel te zijn. Om niet meegesleept te worden naar de verjaardag van zijn oma en om vooral niet tijdens een voetbalavond verplicht naar haar vrouwenseries hoeven te kijken. Hoe je je vermaakt als je vrijgezel bent? Je kunt je om te beginnen opgeven voor tal van single activiteiten.

Daten, cityhoppen en yoga

In Nederland wordt de groep singles steeds groter. Dat betekent ook dat er steeds meer single activiteiten worden georganiseerd. Als je van overzicht houdt en graag alle activiteiten op één adres bij elkaar hebt, dan moet je vooral Single-events.org in je bookmarks zetten. Op die lijst vind je een duidelijk overzicht van single activiteiten die door heel Nederland gehouden worden. Van een Yoga & Dans weekend in de omgeving van Utrecht tot smakelijk daten in Eindhoven en van een zeilweekend voor singles naar Terschelling tot een speeddate in Gouda. Je kunt hier ook zelf evenementen doorgeven, dus als je iets tegenkomt of zelf iets organiseert, dan is dit dé plek om andere belangstellenden te vinden.

Lekker op vakantie

Een dagje of een avondje fun is natuurlijk best leuk, maar wat dacht je van een week of twee pret? Dat kan natuurlijk ook. Boek een singles vakantie bij Estivant en geniet van een actieve vakantie in Italië, een culturele vakantie in Spanje of een spannende vakantie in Duitsland, om maar een paar voorbeelden te noemen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021