Excite

Gave single reizen voor hoger opgeleiden

Een groepsvakantie is een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar zo'n groepsvakantie heeft nogal vaak een vage doelgroep: 'jongeren' bijvoorbeeld. Maar tussen de levensstijlen van jongeren die al jaren aan het werk zijn en jongeren die nog op school zitten, zit nogal een verschil. Als je vrijgezel bent en je wilt graag met een groep op vakantie, kun je kiezen voor single reizen voor hoger opgeleiden. Als jij zelf ook tot die groep behoort, weet je zeker dat je met mensen op vakantie gaat die ook iets met je gemeen hebben.

Estivant reizen

Een van de reisbureaus die bekend staat om haar single reizen voor hoger opgeleiden is Estivant. Estivant probeert met elke reis een ontspannen sfeer neer te zetten, waarbij het prima is als je in de groep een klik hebt met iemand. Maar waarbij het ook heel gezellig is als je niet speciaal op zoek bent naar een nieuwe liefde. Estivant heeft een breed aanbod aan single reizen, je kunt onder meer naar bestemmingen als Bulgarije, Frankrijk en Portugal.

Single reizen van Crusj

Ook Crusj is een grote aanbieder op het gebied van single reizen voor hoger opgeleiden. De doelgroep van deze organisatie is HBO+ en een leeftijd vanaf 25 jaar. Voor de reizen wordt een onderscheid gemaakt tussen twee groepen: een groep van 25 tot 40 jaar en een groep van 35 tot 55 jaar. Je kunt, als je ouder dan 35 bent, dus zelf kiezen in welke groep je je beter thuis voelt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021