Excite

Leukste single reizen voor jongeren

Je bent jong, je bent single en je wilt maar wat graag wat van de wereld zien en nieuwe mensen ontmoeten. Dan moet je écht eens kijken naar leuke single reizen voor jongeren. Die zijn namelijk speciaal bedoeld voor jongeren die net als jij single zijn. Ze zijn niet gericht op het vinden van een partner, maar bieden je die mogelijkheid natuurlijk wel. Een leuke bijkomstigheid!

Reizen op niveau

Natuurlijk is het prettig als je tijdens de reis op vakantie bent met mensen die een beetje dezelfde interesses en levensstijl hebben als jij. Studeer je bijvoorbeeld? Dan kan een van de single reizen voor jongeren van Crusj erg leuk zijn. Crusj richt zich speciaal op singles op HBO+ niveau en heeft aparte jongerenreizen waar je je voor op kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tripje naar Portugal, of een heerlijke wintersportreis naar de Alpen? De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je snel kennis maakt met de rest van de gasten, waardoor het vanaf dag 1 al heel gezellig is.

Feesten op vakantie!

Een ontzettend leuk alternatief zijn de Beachmasters Jongerenreizen. Daarbij moet een kleine kanttekening gemaakt worden: deze reizen zijn niet uitsluitend te boeken door singles. Wel bestaat een groot deel van de doelgroep uit singles, dus wat dat betreft is de kans op verschillende overeenkomsten nog steeds groot. Tijdens een Beachmasters vakantie staat feesten centraal. Bestemmingen zijn dan ook klinkende namen als Chersonissos en Lloret de Mar. De prijzen van deze reizen liggen laag, maar je moet wel op tijd boeken: voor je het weet zit jouw eerste keuze al vol!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021