Excite

Leukste single reizen naar Spanje

Wil je graag een strandvakantie boeken maar heb je niemand om mee te gaan? Dan boek je toch gewoon een van die gezellige single reizen naar Spanje. Wij hebben een aantal tips voor je waarbij plezier gegarandeerd is. En hoewel deze reizen niet speciaal bedoeld zijn om mensen te koppelen, kan het zomaar zijn dat je er iemand tegenkomt met wie het écht heel goed klikt!

Luxe vakanties

Ook als je single bent, heb je misschien wel zin in een vakantie waarbij je helemaal tot rust kunt komen. Geen groepsactiviteiten in een kano of overnachten in een tentje, maar gewoon heerlijke pampering dus. Als dat je goed in de oren klinkt dan boek je een van de single reizen naar Spanje via Robinson. Robinson is gespecialiseerd in het bieden van o.a. single reizen naar vijfsterrenbestemmingen. De accommodaties zijn meestal te vinden in clubs, met bijvoorbeeld een fitnessstudio of mogelijkheden om te golfen of paardrijden. Ultiem genieten dus!

Lekker betaalbaar

Als luxe wel prettig klinkt, maar niet helemaal past bij je budget dan kun je ook gaan voor een van de single reizen van Kras.nl. Kras biedt verschillende reizen naar Spaanse bestemmingen aan, denk aan een speciale feestdagenreis door Andalusië, een wandelvakantie in Catalunya of zelfs een Middellandse Zeecruise waarbij je verschillende Spaanse steden bezoekt. Het is wel aan te raden om tijdig te boeken, want deze single reizen lopen vaak erg goed. De kans dat je hier nog een last minute kunt scoren is niet zo heel groot!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021