Excite

Gezellige vakanties: single skireizen

Wintersport is vooral gezellig als je met een groep kunt gaan. Maar wat als je single bent en je vrienden geen tijd of geen geld hebben? Dan geef je je toch gewoon op voor single skireizen? Die reizen zijn speciaal bedoeld voor singles. Je bent er dan in ieder geval zeker van dat je met een groep gelijkgestemden op pad bent en wie weet tref je er de liefde van je leven wel. Je zult niet de eerste zijn bij wie dat gebeurt!

Singlevakanties.nl

Een goed startpunt bij je zoektocht naar de leukste single skireizen is Singlevakanties.nl. Deze website biedt honderden vakanties aan die speciaal bedoeld zijn voor singles. Naast wintersportreizen kun je hier ook gezellige wandelvakanties of strandvakanties vinden. Vergeet vooral ook niet even het last minute menu door te lezen; ook singlesreizen kun je vaak met aantrekkelijke kortingen boeken. Ook handig: zoek op leeftijd. Veel singlesreizen zijn speciaal opgezet voor een bepaalde leeftijdscategorie. Dan is de kans op aansluiting binnen de groep namelijk het grootst.

Mambo

Een ander reisbureau dat zich richt op singlesreizen en in het bijzonder singles die sportief zijn én tussen de 17 en 39 jaar oud, is Mambo. Via Mambo.nl zijn de leukste vakanties te boeken, zowel naar wintersportbestemmingen als bijvoorbeeld naar verre landen. De reizen die Mambo organiseert, zijn actief en avontuurlijk en geven je de kans om gemakkelijk nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk is de sfeer ongedwongen en is het geen 'date-vakantie', waarbij je per se met een partner thuis moet komen. Het draait om de gezelligheid!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020