Excite

Genieten van single strandvakanties

Je kunt natuurlijk met vrienden op pad gaan, maar soms is het ook leuk om gewoon eens wat nieuwe mensen te leren kennen. Als dat je doel is, dan boek je een van die leuke single strandvakanties. Dan ga je met een groep op reis, waarvan de deelnemers tenminste één ding gemeen hebben: ze zijn allemaal single. De sfeer is losjes: alles mag en niets moet.

Bijzondere bestemming

Een grote organisator van single strandvakanties is Cirkel. Cirkel richt zich speciaal op singles, maar ook op het vinden van bijzondere bestemmingen. Zo is het hier niet vanzelfsprekend dat je op een toeristische trekpleister terecht komt. Sterker nog; de kans is juist groot dat dat niet gebeurt. Wel zit je praktisch altijd in de buurt van bekende bezienswaardigheden, zodat het niet zo is dat je je tijdens je vakantie hoeft te vervelen. Ook worden er veel uitjes en excursies georganiseerd waar je aan mee kunt doen.

Actieve vakanties

Een strandvakantie hoeft natuurlijk niet altijd een vakantie te zijn waarbij je ook daadwerkelijk alleen maar op het strand ligt. Via Kras.nl kun je ook actievere strandvakanties boeken. Heb je sowieso helemaal geen zin in een strandvakantie, dan heb je ook nog voldoende keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandelweekend in Valkenburg of een fietsweekend in de Loonse- en Drunense duinen? Het voordeel van deze vakanties dichtbij is dat ze ook nog eens betaalbaar zijn. Kijk voor het boeken nog wel even naar de leeftijdscategorie, zodat je zeker weet dat je op vakantie gaat met mensen met wie je tenminste iets deelt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020