Excite

Sportieve gezelligheid tijdens single wandelvakanties

Single wandelvakanties zijn bij uitstek de manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je weet al dat je twee dingen met elkaar gemeen hebt: je houdt van wandelen en je bent single. Tijdens het wandelen kun je bovendien praten over van alles en nog wat, om er zo achter te komen of jullie nog meer met elkaar gemeen hebben. Deze wandelvakanties worden meestal gehouden met een groep van ongeveer twintig mensen in dezelfde leeftijdscategorie, dus er is altijd wel iemand met wie het klikt.

Kras.nl

Kras.nl staat bekend om single wandelvakanties. Ze organiseren zowel reizen in Nederland als in het buitenland. Het grote voordeel van het aanbod van Kras.nl is dat het niet altijd om weken gaat, maar soms ook gewoon om een weekendje. Zo'n weekend is bijna altijd wel in te passen in de agenda en geeft je dus een snelle mogelijkheid om in één keer veel nieuwe mensen te leren kennen, zonder dat je de rest van het jaar dan niet meer weg kunt. Uiteraard is het handig om wel altijd tijdig te boeken, want juist weekenden zitten vaak snel vol.

Fox Vakanties

Een alternatief is Fox Vakanties. Ook Fox Vakanties organiseert single wandelvakanties. Elke reis wordt aangeboden aan een bepaalde leeftijdscategorie. De meeste singles die met Fox op vakantie gaan zijn tussen de 30 en 55 jaar oud en willen graag op een ongedwongen manier nieuwe mensen leren kennen. Hoewel het single reizen zijn, wil dat niet zeggen dat alles gericht is op liefde. Juist de gezellige sfeer zorgt voor een klik.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021