Excite

Het leukste aanbod aan single wintersportreizen

Een vakantie in je eentje is niet zo gezellig. Natuurlijk kom je op de plek van bestemming soms wel mensen tegen, maar die garantie heb je niet. Wil je graag met andere mensen op vakantie, maar heb je geen partner of vrienden die mee kunnen? Geef je dan op voor een van de single wintersportreizen. Die reizen zijn speciaal bedoeld voor singles, maar hebben niet als doel om je te koppelen. Als er iets leuk uit ontstaat is het leuk, maar je ervaart hier tenminste geen 'moet'-sfeer!

Cirkel vakanties

Diverse reisbureaus zijn gespecialiseerd in single wintersportreizen. Cirkel Vakanties is er daar een van. Dat bedrijf organiseert al ruim 20 jaar singlesreizen naar allerhande bestemmingen. Je gaat met een groep op reis, maar er bestaat ook veel vrijheid voor de deelnemers. En als je bijvoorbeeld wel een vriend of vriendin meekrijgt die ook single is, kan dat natuurlijk ook. Cirkel Vakanties organiseert haar single wintersportreizen vooral naar Oostenrijk. Daar kun je namelijk heerlijk skiën en is het nog heel gezellig ook. Bovendien is après-ski hier ook ontzettend leuk!

Singlereizend.nl

Je kunt ook een fijne wintersportreis voor singles boeken via Singlereizend.nl. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze website gespecialiseerd in het bieden van reizen voor singles. Je kunt je keuze onder meer maken uit actieve, creatieve of culinaire reizen. Het doel van deze vakantie is nieuwe mensen ontmoeten. Ook hier geldt dat er geen druk op ligt: het is geen vorm van speeddating, waarbij je iedereen als potentiële partner moet zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021