Excite

Gave vakantie: de leukste single zeilreizen

Wie denkt dat single zijn nog steeds betekent dat je alles maar alleen moet doen, heeft het helemaal mis. Als je vrienden met hun partners op vakantie zijn, boek jij gewoon een van deze leuke single zeilreizen. Je gaat dan op vakantie met een hele groep singles. Zit je type er niet bij? Dan heb je alsnog een leuke vakantie. Maar de kans dat je match er wél bij zit, is ook erg groot!

Actief zeilen in de zon

Als je niet bang bent om je ook in de zomer een beetje moe te maken, dan boek je een van de single zeilreizen bij Amorgos. Amorgos is een reisbureau dat gespecialiseerd is in zeilreizen voor groepen singles. Als je tussen de 25 en 45 jaar oud bent, dan val je precies in de doelgroep. De groepen bestaan uit acht deelnemers en een schipper en gaan onder meer naar Griekenland. Het leuke van deze zeilreizen is dat je ook verschillende andere wateractiviteiten kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan parasailen of waterskiën. Ook lekker uitgaan in grote Griekse steden behoort tot de mogelijkheden.

Vakantiemanneke.nl

Mooie single zeilreizen boek je ook via Vakantiemanneke.nl. Deze gezellige organisatie bedient singles die graag nieuwe mensen willen leren kennen en dat het liefst doen in een ontspannen, maar toch actieve setting. Juist door de activiteiten lukt het je namelijk om je reisgenoten beter te leren kennen. Bloeit er geen liefde op, dan kun je alsnog rekenen op vriendschappen voor het leven. En dat is minstens zoveel waard!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020