Excite

Slimme beha wordt wonderbra als vrouw knappe man ziet

Er bestaat sinds kort een beha die de vrouwelijke boezem meer zal benadrukken als de vrouw zich seksueel aangetrokken voelt tot een man. Deze beha is ontwikkeld door de lingeriefabrikant Lisca. De uitvinding van deze beha was eigenlijk puur toeval.

Deze slimme beha van Lisca reageert op de lichaamstemperatuur. Als de temperatuur stijgt, zal de bh de borsten omhoog duwen en hetzelfde effect creëren als de wonderbra. Als de lichaamstemperatuur daalt, zal ook de beha zijn normale vorm aannemen. Dit effect wordt gemaakt door speciaal schuim dat in de cups zit verwerkt. Volgens de uitvinders was dit effect niet helemaal de bedoeling en was het eigenlijke plan dat de beha zou reageren op de weersomstandigheden. Ontwerpster Suzan Gorisek legt dit uit: ‘Als het lichaam van een vrouw verandert, dan is haar beha-maat ook groter of kleiner. Het is gezonder dan een gewone beha omdat het perfect reageert op het lichaam.’

De zogenaamde slimme beha werd voorgesteld op een speciale lingeriebeurs die plaatsvond in Parijs. Aankomende zomer zal de beha te koop zijn in de Britse winkels. De prijs van de slimme beha zit rond de 25 pond (wat zo’n 28 euro is).

Afbeelding: FlickrCC

Lees verder in het lifestyle-magazine Attitude

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021