Excite

Kun je snel afvallen bij je buik?

Snel afvallen bij je buik: is dat mogelijk? Wat zou het makkelijk zijn als je snel je buikvet kwijtraakt. Helaas is het niet mogelijk om plaatselijk af te vallen. Gelukkig zijn er wel methodes om sneller centimeters rond je buik kwijt te raken. Sowieso moet je natuurlijk goed op je eten letten. Vet gaat rond je buik zitten en hier krijg je een zeer dikke buik van. Probeer dus minder vet te eten. Maar ook kun je flink bewegen en zo buikvet kwijtraken.

Hoepelen

Door veel te hoepelen, kun je veel centimeters rond je middel kwijtraken. Een goede hoepel om mee te hoepelen is de 'powerhoop'. Deze kun je bij Amazon bestellen en je hebt ze in verschillende gewichtsklassen. Er zitten ribbels in die je buik ook meteen een soort massage geven. Houd er wel rekening mee dat je eerst even er in moet komen om goed te kunnen hoepelen. Ook kun je - zeker bij de powerhoop - in het begin flinke blauwe plekken krijgen. Wel is het een zeer effectieve manier om buikvet kwijt te raken.

Zumba

Ook Zumba staat bekend als zeer goede manier om snel buikvet kwijt te raken. Bij Zumba dans je vooral veel met je heupen, dus krijg je meer spieren in je buik. Ook hierbij raak je al snel centimeters kwijt. Zumba kun je beoefenen in de sportschool, maar ook lekker thuis, bijvoorbeeld met een dvd of het Zumbaspel van de Nintendo Wii. Een nadeel van thuis sporten is echter wel dat je ook jezelf moet motiveren. Ook heb je vaak weinig afwisseling en krijg je geen feedback, wat bij een sportschool vaak wel het geval is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020