Excite

Sonja Bakker houdt ermee op!

Sonja Bakker houdt er voorlopig even mee op. Geen boeken meer, geen TV-programma’s meer en ook geen tijdschrift meer. Het wordt haar allemaal even teveel. Dit betekent dat ook haar (voornamelijk freelance) medewerkers hun baan kwijt zijn.

De contracten van de drie gewichtsconsulentes die bij Sonja in dienst zijn zullen wel uitgediend worden. Die contracten lopen dan 1 januari af. Verder zal het kantoor helemaal gesloten worden, tot nader order.

Volgens Sonja kan het even niet anders: het wordt haar allemaal teveel en ze moet om haar eigen gezondheid en om haar kinderen letten. Nu ze dit jaar het besluit nam om te scheiden van haar man, die tevens haar zakenpartner was, komt er veel op de blonde dieetgoeroe af. Toch komt haar besluit om al haar activiteiten neer te leggen voor de meeste mensen als een donderslag bij heldere hemel.

Sonja kwam voor het eerst groots in het nieuws in 2005. Haar boek Bereik je ideale gewicht, dat vol staat met strikte recepten die ervoor zorgen dat je kilo’s kwijt raakt, werd direct een bestseller. Ook haar andere boeken vlogen hierna direct naar de top. Omdat in de eerste instantie niemand het boek uit wilde geven, hadden Sonja en haar man Koen Lenting het eerste boek in eigen beheer uitgegeven. Dit heeft ervoor gezorgd dat de twee een fortuin hebben verdiend.

Nu de twee gaan scheiden, betekent dat ook dat het bedrijf gedeeld zal moeten worden. Dit zal ongetwijfeld wat voeten in de aarde hebben en kan de reden zijn dat Sonja het nu maar even iets rustiger aan wil doen!

Afbeelding: TLG

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021