Excite

Sonja Bakker terug in de schijnwerpers

Dieetgoeroe Sonja Bakker heeft twee nieuwe boeken geschreven. Nadat ze door een burn-out een tijdje rustig aan heeft aangedaan, klom ze onlangs weer in pen. Met als resultaat de boeken Puur Jezelf en Bereik Je Ideale Gewicht! Deel 2. Zelf is ze erg trots op haar nieuwe werk.

Over het tweede deel van het succesvolle boek Bereik Je Ideale Gewicht schrijft ze op haar eigen website: "Wederom is het een prachtig dieetboek geworden, natuurlijk vind je de vertrouwde weekmenu’s terug, maar dan met producten van deze tijd en veel nieuwe recepten." Het eerste deel kreeg heel Nederland aan het 'Sonja-Bakkeren', maar de populariteit van het dieetprogramma nam al een tijdje af.

Misschien dat ze daarom met Puur Jezelf ook een andere richting is ingeslagen. "In Puur Jezelf kun je mijn dagboekfragmenten terug lezen en geef ook ik antwoorden op de gestelde levensvragen," zo meldt de schrijfster op haar website. Zelf scheidde Sonja Bakker nog niet zo lang geleden van haar man en tevens vader van haar kinderen.

"Een scheiding is echt lijden. Dat heb ik wel onderschat, dat doe je niet even. Maar het was een noodzaak, omdat het echt niet meer ging," zo vertelde Sonja Bakker in RTL Boulevard. Misschien dat de dieetgoeroe tijdens de nasleep van haar relatiebreuk de inspiratie voor Puur Jezelf heeft opgedaan. De burn-out lijkt in ieder geval voorbij.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021