Excite

Spelen met eten doet eten!

‘Niet met je eten spelen!’ Een ieder van ons zal het ongetwijfeld eens van moeders gehoord hebben. Maar dat geldt niet voor Oscar Northeast: hij was zo’n lastige eter, dat zijn vader besloot om maar eens wél met het eten te gaan spelen!

Bekijk de kunstige boterhammen hier

Mark Northeast, een 36-jarige vader, vond het maar wat moeilijk om ervoor te zorgen dat zijn zoon Oscar ook voldoende groente en fruit at. Daarom kwam hij met een erg slim idee: hij zorgde ervoor dat het eten niet alleen lekker was, maar ook visueel aantrekkelijk. Op zijn pagina op Facebook en via Twitter stuurde hij foto’s de wijde wereld in, waarna hij al snel allerlei fans kreeg. En het belangrijkste: zijn zoontje at wat hem voorgezet werd!

Webdesigner Mark raakte zo enthousiast over deze methode, dat hij nog steeds dagelijks een nieuw werkstuk probeert te maken. Zo maakte hij een Spongebob Sandwich met onder andere komkommer, brood en tomaat, een Finding Nemo vis van een wortel en een grote komkommerkrokodil. Zijn complete verzameling wordt nu gepubliceerd in boekvorm. Tot het boek verschijnt kun je in ieder geval terecht op zijn website, FunkyLunch.com. Met zo’n 10.000 bezoekers per dag, waarvan een aantal ook hun eigen creaties toevoegen, kun je hier voorlopig genoeg inspiratie opdoen!

Afbeelding: FunkyLunch.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021