Excite

Strak in je vel dankzij de Biniki!

Wie er straks op het strand weer geweldig uit wil zien, moet nu vast hard gaan trainen. Of beter nog: een speciale billen-beha dragen! Die beha is er na vier jaar hard werken. Wie direct de resultaten wil ervaren, kan de Biniki aanschaffen.

Eigenlijk is de Biniki echt te vergelijken met een beha: de Biniki beschikt over twee bandjes en ondersteunt de achterkant op precies dezelfde wijze als een beha de voorkant ondersteunt. Het grote voordeel van de Biniki is bovendien dat je niet alleen kunt rekenen op een flinke lift, maar ook op een mooiere vorm. Het dragen zorgt voor een gladder en mooier achterwerk.

De Biniki heeft niet veel om het lijf. Dit nieuwe stukje lingerie bestaat namelijk uit drie banden, twee voor om de beide benen en een voor om je middel. Aan die band voor om je middel kun je de twee banden voor om je benen vastmaken. Je kunt de Biniki onder je kleding dragen, maar helemaal onzichtbaar is hij niet, zeker niet onder dunne kleding.

Voor vrouwen met uitgezakte of ongelijke billen is dit een ideale uitkomst. Nooit meer slobberbroeken dragen omdat het anders geen gezicht is: met de Biniki ziet je achterwerk er prima uit. En ook mannen kunnen gebruik maken van dit handige kunstwerkje. Voor hen is echter een aparte variant beschikbaar, de Maniki. Mannen krijgen met de Maniki hetzelfde resultaat als vrouwen met de Biniki.

Afbeelding: Flickr account Perfecto Insecto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021