Excite

String uit de gratie

Vrouwen dragen steeds minder vaak strings. De kleine stukjes ondergoed worden steeds vaker vervangen door corrigerend ondergoed. Was dit type ondergoed eerder nog een groot taboe, tegenwoordig is dat dankzij verschillende sterren wel anders.

Volgens de Daily Mail hebben vrouwen het helemaal gehad met de string en komt dat met name door sterren als Lady Gaga en Katy Perry, die zich op het podium laten zien in – overigens weinig meer dan – corrigerend ondergoed. Ook Joan Holloway, de spannende secretaresse die in de serie Mad Men speelt, heeft hier aan bijgedragen.

Corrigerend ondergoed is geen nieuwe trend: in de jaren 50 en 60 werd dit ook al veel gezien. Daar werd echter vaak kleding over die onderbroeken gedragen. Tegenwoordig is daar geen sprake meer van, want Katy Perry, Rihanna en Lady Gaga zijn slechts een paar voorbeelden van de vrouwelijke sterren die het liefst alleen in hun ‘omaonderbroek’ of badkleding op het podium staan.

Uiteraard wil dat ook zeggen dat er veel verschillende soorten te krijgen. Tegenwoordig is een omaonderbroek niet meer saai, maar lekker vrolijk, voorzien van ruches, etc. En in plaats van je rondingen te camoufleren, worden die juist extra geaccentueerd. De broeken zijn nu namelijk echt bedoeld om je vrouwelijke vormen te laten zien, zonder mogelijke cellulite of andere vervelende minpuntjes die juist wél weer heel goed zichtbaar zijn in strings...

Afbeelding: Flickr account José Goulao

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020