Excite

Superhandig: de Boot-bag!

Een handtasje is erg handig, maar niet op ieder moment. Als je een avondje lekker wilt dansen, is het niet fijn om steeds met je tasje te lopen. Daarom is er nu een alternatief: de Boot-bag!

De Boot-bag is een handig tasje dat je gemakkelijk aan je laarzen kunt vastmaken. Hierdoor heb je je beide handen altijd vrij. Omdat er voldoende ruimte in zit voor je telefoon, je geld, je sleutels en je make-up, hoef je geen tasje meer mee te nemen. Ook het volproppen van je zakken behoort tot het verleden!

Het blijft echter nog even de vraag of de Boot-bag echt aan zal slaan bij het grote publiek. Hoewel het concept erg handig is, is de uitvoering nog niet echt elegant. Voor nu past het tasje alleen op vrij stoere laarzen, waardoor je het sowieso niet bij iedere outfit kunt dragen. Ook het feit dat de Boot-bag alleen geschikt is voor laarzen kan een nadeel zijn: in de zomer draag je meestal geen laarzen, waardoor je eigenlijk niets met je Boot-bag kunt.

Voorlopig misschien dus toch maar even een handtasje meenemen óf je zakken vol te proppen. En natuurlijk wel de nieuwtjes in de gaten houden over de Boot-bag, want wie weet komt er binnenkort een verbeterde versie op de markt die je wél altijd kunt gebruiken!

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021