Excite

Supertrendy: de Jegging!

Waren afgelopen jaar de skinny jeans en leggings nog mateloos populair; dit jaar combineren we deze hot items gewoon in één. De jeans legging – oftewel ‘jegging’ – is de nieuwste innovatie in de modewereld.

Het grote voordeel van de jegging is dat deze even comfortabel zit als een gewone legging, maar je lijf op de juiste punten accentueert in plaats van alles maar te laten zien. Een jegging is daarmee eigenlijk op alle manieren te dragen; onder een rokje of jurkje, maar ook onder een gewoon shirt of een colbertjasje.

Er is één grote ‘maar’ als het gaat om de jegging: je moet er wel een klein beetje het figuur voor hebben. Ook al laat de jegging lang niet zoveel zien als de gewone legging; hij maakt je geen kilo’s slanker dan je bent. Als je gezegend bent met wat bredere heupen, dan kan een jegging je eerder dikker doen lijken, dan slanker. Mocht je dan toch graag een jegging dragen, doe dit dan in combinatie met een jurkje of rokje. Net zo trendy én voordelig voor je figuur!

En over voordelig gesproken; voor jeggings hoef je niet heel diep in de buidel te tasten. Voor een paar tientjes heb je er al eentje in je kast hangen. Koop zowel een donkere als een lichte versie, zodat je altijd een passende jegging hebt om je outfit mee af te maken!

Afbeelding: asos.com

Meer mode:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021