Excite

Sylvie van der Vaart houdt haar kort

Sylvie van der Vaart zal haar haar voorlopig nog niet laten groeien. De presentatrice verloor haar haar tijdens de behandeling tegen borstkanker. Nadien droeg ze enige tijd een pruik, maar toen haar haar een paar centimeter lang was, besloot ze hiermee naar buiten te treden. De reacties waren ontzettend positief en van der Vaart wist zelfs een contract met L’Oréal in de wacht te slepen.

De bovenste lagen van haar haar wil ze graag nog wel iets langer hebben, zodat ze wat meer mogelijkheden heeft. Daar blijft het echter wel bij, want de lange lokken waar ze bekend mee werd, komen voorlopig niet terug. Dit schreef ze in haar vaste column in het magazine Grazia.

In ditzelfde stukje vertelde ze ook over haar beleving van de BAMBI Awards. Deze Duitse mediaprijzen worden jaarlijks uitgereikt en Sylvie is daar vaak aanwezig. Vorig jaar kon ze er vanwege haar ziekte echter niet naar toe. Dit jaar was ze er wel, samen met echtgenoot Rafael van der Vaart. De twee waren in goed gezelschap, want ook Karl Lagerfeld, Sarah Jessica Parker en Orlando Bloom waren aanwezig in Potsdam, Duitsland.

Die avond voelde voor Sylvie als een echte comeback. Hoewel ze inmiddels niet meer in Duitsland woont, komt het met haar carrière vast wel goed. De voetbalvrouw is namelijk erg hard op weg om ook daar één van de populairste WAGs te worden.

Afbeelding: onbekend

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021