Excite

Sylvie van der Vaart nieuwe gezicht L’Oreal

Sylvie van der Vaart wordt het nieuwe gezicht van de kapperslijn L’Oreal Professionnel. Ze treedt hiermee in de sporen van onder meer Eva Longoria, Penelope Cruz en Doutzen Kroes. Voor haar nieuwe job behoudt ze haar korte kapsel.

Sylvie heeft jaren lang haar gehad, maar raakte haar golvende lokken kwijt toen ze borstkanker kreeg. Inmiddels is ze aan haar korte coupe gewend en heeft ze besloten om het in ieder geval voorlopig zo te houden. De frisse look die ze nu heeft, trok de aandacht van L'Oreal en zorgde ervoor dat er afgelopen weekend een contract ondertekend werd tussen het grote merk en de voetbalvrouw.

Een woordvoerder van L'Oreal heeft al aangegeven heel erg tevreden te zijn met de deal. Voor hen sluiten Sylvies gevoel voor mode en haar schoonheid precies aan bij het merk en hadden ze zich geen betere persoonlijke ambassadeur kunnen wensen.

2010 blijkt een goed jaar te zijn voor Sylvie. Eerder deze maand werd ze namelijk ook al gekroond tot Glamour Woman of the Decade. Uit een onderzoek van Intomart Gfk, uitgevoerd in opdracht van Beau Monde, bleek dat de meeste Nederlanders Sylvie van der Vaart het meest glamoureus vonden. Het uiterlijk speelde natuurlijk een belangrijke rol, maar bij Sylvie bleek ook haar persoonlijkheid een doorslaggevende factor: vrouwen zien haar vooral als spontaan en positief.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021