Excite

Een tattoo met teksten

Is er een bepaalde zin waar jij iets mee hebt of wil je graag de naam van je overleden familielid op je lichaam zetten? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en redenen om te kiezen voor een tattoo met teksten. Bedenk goed welke tekst jij wilt laten zetten en waarom deze tekst het voor jou zal doen.

Waar zet je de tattoo?

Als je alleen een tekst weet, ben je er nog niet. Waar wil je de tatoeage laten zetten? Wil je dat iedereen de tekst kan zien of moet het op een plek komen waar mensen het niet zo snel zien? Zorg dat je hier goed over nadenkt. Zeker met teksten kun je vragen verwachten van mensen en hier zit je misschien niet altijd op te wachten.

Lettertype

Het lettertype van de tekst is ook van groot belang. Wat voor een lettertype moet de tekst hebben? Je kunt op internet zoeken, bijvoorbeeld op 'Fonts'. Je kunt dan allerlei lettertypes zien. Wil je een tattoo met sierlijke letters of juist met hele strakke letters? Dit is dus wel iets waar je over na moet denken. Sommige teksten passen ook beter bij het ene lettertype dan bij het andere.

Pas op met namen

Veel mensen laten een naam van een dierbare plaatsen. De tattoo heeft dan een echte betekenis. Dit kan bijvoorbeeld zijn van een familielid dat is overleden. Sommige mensen zetten ook de naam van hun partner op hun lichaam. Dit is iets waar je heel goed mee moet oppassen. Een relatie kan altijd stuk gaan, zelfs wanneer jullie al jaren zijn getrouwd. En een tatoeage veeg je niet zomaar weg!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020