Excite

Teri Hatcher start lifestyle site

Desperate Housewife én voormalige vlam van Superman Teri Hatcher heeft haar eigen lifestyle website gelanceerd. Op deze website kun je adviezen, informatie en entertainment vinden. De website werd gemaakt in samenwerking met Disney.

Teri mag dan beroemd zijn, naar eigen zeggen is ze net zo normaal als iedere andere moeder. Ze doet de was, ze maakt haar huis schoon, doet de boodschappen, ze zorgt voor kind en huisdieren en mag haar eigen boterhammen smeren. Met haar website hoopt ze andere vrouwen te helpen in hun dagelijkse leven. Zij en haar vrienden zullen advies geven over verschillende onderwerpen, denk bijvoorbeeld aan carrière, mode en natuurlijk relaties. De adviezen die Hatcher geeft zijn gebaseerd op haar eigen ervaringen, maar het is niet de bedoeling dat de website een soort realityshow rond haar persoon wordt.

Gethatched.com, want zo heet de site, moet een echte waardevolle bron worden voor vrouwen die hun best doen alle ballen in de lucht te houden, maar hier af en toe de energie niet meer voor hebben. Door steun bij elkaar te vinden, kunnen de bezoekers weer een stukje van zichzelf terugvinden en zo plezieriger leven.

Of het nu gaat om een goed advies, lekker lachen, een nieuw idee of gewoon een plek waar je je verhaal kunt delen; deze website moet dé place to be worden. De eerste artikelen zijn al geplaatst en ook verschillende fans hebben zich al aangemeld.

Afbeelding: Flickr account Alan Light

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021