Excite

Is thee gezond?

Is thee gezond? Er is al veel onderzoek naar gedaan en thee blijkt veel meer te zijn dan een bakje water met een smaakje. Het is absoluut gezond! Vooral groene thee heeft veel positieve werkingen, maar ook andere theevarianten kun je prima drinken.

Voordelen groene thee

Mensen die regelmatig groene thee drinken, lopen minder risico om kanker te krijgen. Groene thee is een echte kankerremmer. Ook is groene thee een prima middel om hart- en vaatziekten te voorkomen. Tevens heeft groene thee een goede werking op je gebit. Het zou gaatjes en tandplak voorkomen.

Voordelen zwarte thee

Zwarte thee zou goed zijn voor je geheugen. Je kunt dus een beter geheugen krijgen door zwarte thee te drinken. Je moet dan wel aardig wat drinken om het echt goed te laten werken.

Voordelen kruidendrankjes

Er zijn ook heel veel kruidendrankjes op de markt te krijgen. Ook deze hebben allemaal een bijzondere eigenschap. Zo kun je bijvoorbeeld een betere nachtrust krijgen, of juist een ontspannen gevoel hebben na het drinken van de thee. De enige kruidenthee waar je voor moet oppassen is de afslankthee: die heeft vaak een laxerende werking.

Zin in zoet?

Wil je afvallen, maar vind je het moeilijk om van zoete dingen af te blijven? Thee kan je ermee helpen. Er zijn verschillende smaken thee te verkrijgen die erg zoet zijn. Denk aan aardbei of tropische vruchten. Wanneer je hele zoete thee drinkt zonder suiker, zal je zoete trek al verminderen. Thee kan dus ook heel goed helpen bij het afvallen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021