Excite

Tips om snel af te vallen

Tips om snel af te vallen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch zijn er maatregelen die je kunt nemen om te afvallen. Deze tips zullen je niet alleen helpen om af te vallen, maar door deze tips op te volgen zal je jezelf ook een gezondere levensstijl aanleren. Op deze manier is je resultaat langdurig en hoef je niet bang te zijn voor het bekende jojo-effect.

Tips voor snel afvallen

De eerste maatregel die je kunt nemen, is rustig eten. Kauw je eten goed door en neem de tijd om van je eten te genieten. Op deze manier geef je je hersenen de kans om je het signaal te geven dat je vol zit. Doe je dat niet dan eet je al snel teveel. Je kunt het best ook meerdere malen per dag eten. Probeer zo'n 5 tot 6 keer per dag te eten. Door vaker te eten, zorg je ervoor dat je energie op peil blijft en dat je geen onnodige trek gaat krijgen in dingetjes die je beter kunt laten liggen. De belangrijkste maaltijd van de 5 tot 6 maaltijden die je per dag moet nuttigen, is het ontbijt. Veel mensen hebben hier moeite mee, maar door het ontbijt zorg je ervoor dat je darmen goed op gang komen waardoor je weer sneller vet verbrandt en minder vet opslaat. Het is ook erg belangrijk om te stoppen met eten, minstens 3 uur voor dat je gaat slapen. Als je slaapt, is je stofwisseling minder actief dan overdag, waardoor je sneller vet opslaat. Probeer ook zoveel mogelijk groene groenten te eten. Groene groenten, zoals broccoli en spinazie, zitten boordevol vitaminen, mineralen en vezels. Met name de laatste zorgt ervoor dat je stofwisseling goed blijft werken gedurende de dag.  Probeer om elke dag een beetje groene groenten binnen te krijgen.

Een laatste tip

Het hoeft niet gezegd te worden dat sport een heel belangrijk deel is van een gezonde levensstijl. Uiteindelijk is gezond en verantwoord afvallen de beste methode die je kunt gebruiken. Gezond eten en genoeg lichaamsbeweging zijn daarbij de sleutelwoorden. succes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021