Excite

Unox komt met ‘Muts van ‘63’

Slim inspelend op de nieuwe film ‘De Hel van ‘63’ komt Unox met de Muts van 63. Met deze muts wil de levensmiddelenfabrikant de helden van 63, oftewel, alle mensen die deelnamen aan die ijskoude Elfstedentocht, eren.

Het ontwerp van de Unox Muts is niet origineel, maar wel goed bedacht: hij is gemaakt naar het ontwerp van de muts die Reinier Paping droeg toen hij in 1963 die bewuste Elfstedentocht won. Na hem droegen ook Jan Uitham en Jeen van den Berg deze muts. Unox probeert met een herintroductie van de muts het gevoel van die Elfstedentocht te creëren.

De muts zal verkrijgbaar zijn in Nederland, maar wel in een beperkte oplage. Als je er graag een wilt, is het verstandig om je mailadres vast achter te laten op de daarvoor bestemde website, DeMutsVan63.nl, zodat je direct een berichtje krijgt op het moment dat de muts verkrijgbaar is. Wat de muts moet gaan kosten is nog niet bekend, wel is inmiddels duidelijk dat er naast een versie voor volwassenen ook een speciale kindermuts gaat komen.

Op de website zelf kun je niet alleen op de hoogte blijven van de nieuwtjes over de muts, maar zijn er ook allerlei spelletjes te doen, zoals het naspelen van de tocht van 1963, of het downloaden van het breipatroon om zelf de muts vast te maken. Ook kun je een speciale wallpaper downloaden om ook je computer vast in de juiste sferen te krijgen.

Afbeelding: DeMutsVan63.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021