Excite

Vind jouw ideale look met Taaz.com

Wil je er niet iedere dag hetzelfde uitzien, maar heb je ook geen idee wat er goed bij jou staat? Dan heeft Taaz.com de oplossing voor je! Deze website helpt je om jezelf digitaal een nieuwe look aan te meten. Je ziet direct het resultaat!

Taaz.com is een handige website die eenvoudig in gebruik is: je begint met het uploaden van een foto van jezelf. Vervolgens maak je je keuze uit de verschillende dingen die je wilt doen. Ga je voor een nieuw kapsel? Nieuwe make-up? Of ga je gewoon direct voor plastische chirurgie? Met een paar muisklikken kun je vooraf vast zien wat het effect is.

Wil je weten hoe je eruit ziet met een gezond tintje? Ben je benieuwd naar de kleur lippenstift die jou het beste staat, of vraag je je af hoe je je ogen het beste op kunt maken? Met Taaz.com kun je het direct bekijken.

Het grote pluspunt van deze website is dat ze in staat is om door middel van gezichtsherkenning te bepalen welke look het beste zou passen. Ook wordt het gezicht zo getoond, dat het net echt lijkt. Het resultaat na een ‘behandeling’ is dan ook ultrarealistisch.

Daarnaast is Taaz.com helemaal gratis in het gebruik. Je hoeft je alleen te registreren. Voor een succesvolle registratie laat je een geldig e-mailadres achter. Je kunt dan vervolgens binnen een paar seconden aan de slag met het samenstellen van jouw nieuwe look.

Afbeelding: Photometria (youtube.com)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021