Excite

Op je voet een tattoo? Zoek voorbeelden

Als je op je voet een tattoo wilt, is voorbeelden zoeken zeker geen slecht idee. Wanneer je met Google Images zoekt op 'foot tattoo', dan krijg je talloze voorbeelden van tattoos op de voet. Behalve op het internet, kun je vaak ook een tattooshop binnen lopen voor voorbeelden van voettatoeages. Veel tattooshops hebben namelijk foto's van de mooiste tatoeages die ze eerder hebben gezet. Erg handig, want zo kun je ook meteen zien wat de kwaliteit van de shop en wat voor een stijl ze hebben wat betreft de tatoeages. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk op je voet. Soms heb je ook tattoos die bij de voet beginnen en die doorgaan tot aan de enkel. Je kunt kiezen voor afbeeldingen op je voet, of versieringen zoals bloemen en klimop planten. Ook kun je een dier op je voet laten zetten, die misschien zijn staart tussen je tenen heeft zitten.

Pijnlijke plekken?

Op je voet een tattoo laten zien kan behoorlijk pijn doen. Voornamelijk pijnlijke plekken zijn de tenen, de wreef en de 'knobbel' aan de zijkant van je voet. Het bot zit hier dicht onder de huid en dit zorgt ervoor dat je voet best gevoelig kan zijn tijdens het laten zetten.

Kun je overal op je voet een tattoo zetten?

Als je het echt wilt, kun je overal op je voet een tattoo laten zetten. Er zijn echter tattooshops die tatoeages weigeren op de onderkant van je voet of aan de zijkant. Dit zijn namelijk extreem pijnlijke plekken en de tattoo slijt ook heel snel. Als een tatoeëerder je het advies geeft een tattoo niet te laten zetten, dan is het raadzaam hier goed naar te luisteren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020