Excite

Voeten verraden de vrouw!

Als je wilt weten of een vrouw je ziet zitten, dan hoef je maar op één ding te letten: haar voeten! Volgens een recent onderzoek verraden de voeten van een vrouw namelijk of ze een man leuk vindt of niet.

Eerder ging men er vanuit dat vrouwen door middel van blozen of het knipperen met de wimpers lieten zien dat ze een man wel zagen zitten. Nu blijkt dat dat niet het geval is; juist de bewegingen die een vrouw met haar voet maakt, lijken bepalend te zijn. Deze voetbewegingen zijn enorm krachtig, omdat we in veel gevallen niet door hebben dat we ze maken.

Als een vrouw tijdens het lachen haar voeten verder van haar lichaam beweegt, dan kun je best wat voortvarender zijn; ze vindt je dan in ieder geval leuk. Als ze haar benen strak onder haar lijf heeft, of deze kruist, dan kun je het wel vergeten.

Helaas gelden deze ‘regels’ alleen voor vrouwen en niet voor mannen. Het onderzoek toonde zelfs aan dat er helemaal niets met betrekking tot mannen aan te geven was door goed naar de voeten te kijken. Tenminste, bijna niets; als mannen hun voeten onnatuurlijk stil houden, dan kan een vrouw hieruit afleiden dat hij vreemd gaat.

Liefhebbers kunnen helemaal hun lol op; de taal die de voeten spreken, zegt heel veel over de persoonlijkheid van iemand. Als je er een studie van maakt om voeten te bestuderen, dan kun je dus wel heel veel over iemand te weten komen!

Afbeelding: Flickr account Andrea Rinaldi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021