Excite

Vrouw wil worden nagefloten

Het tijdschrift VROUW heeft een onderzoek gehouden onder 1500 lezeressen. Uit het onderzoek is gebleken dat ruim de helft van de vrouwen het leuk vindt om nagefloten te worden door mannen. Dit wordt overigens wel meer gewaardeerd als een knappe man een vrouw nafluit.

Uit het onderzoek is ook gebleken dat 30% van de vrouwen er geen moeite mee heeft als iemand anders dan haar eigen man haar op de mond zoent. Op de vraag of het ongewenst is om een tik op de billen te krijgen, antwoordde ongeveer 30% dat dit afhankelijk is van de uitdeler ervan. Tevens zei één op de zeven vrouwen dat ze bereid zijn om met de baas naar bed te gaan in ruil voor een promotie. Daarnaast heeft 33% van de ondervraagden wel eens seks met een collega gehad. 90% van de vrouwen vindt een aanraking van een bekende geen enkel probleem.

Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat het uiterlijk erg belangrijk is. Vrouwen pikken doorgaans meer van mannen die er goed uitzien. Seks met de baas in ruil voor promotie willen vrouwen wel, maar alleen als hij er goed uit ziet, beweert het onderzoek.

Peiling: Word je graag nagefloten?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021