Excite

Vrouwen geven seks op voor slanke lijn

Meer dan de helft van de Amerikaanse vrouwen is bereid om een jaar lang seks op te geven als dat betekent dat ze er een slanke lijn voor terug krijgen. Net iets minder dan de helft van de vrouwen gaat liever voor de combinatie van geweldige seks en 13 kilo overgewicht.

Van de ondervraagde vrouwen bleken er veel al met hun gewicht bezig te zijn. Zo slaat 43 procent wel eens maaltijden over om dun te blijven en bijna vier op de tien vrouwen heeft zich al eens aan een crashdieet gewaagd. Een op de drie heeft wel eens hetzelfde dieet gevolgd als een bekende ster, maar geen van allen willen ze dit nog eens herhalen. Deze diëten bleken vooral hongerig te maken. Bijna de helft van de ondervraagde vrouwen was op het moment dat het onderzoek liep ook op dieet.

Omdat slank zijn natuurlijk niet alleen valt of staat met gezond eten, is een vijfde ook meer dan twee uur per dag aan het sporten. Dit komt vooral omdat mensen steeds meer de druk voelen om slank te zijn en slank te blijven. Op televisie worden voortdurend beelden getoond van mensen die slank zijn en dat legt ook een bepaalde druk op gewone mensen. Het liefst moet er dan snel resultaat komen en wordt er gekozen voor een drastisch dieet. Sporten is altijd aan te raden, want dat maakt je ook nog eens vrolijk.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ntlam

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021