Excite

Vrouwen willen lijf van topmodel Gisele Bündchen

Uit Famed Hottest Looks, een lijst van twee Amerikaanse plastisch chirurgen, blijkt dat vrouwen het liefst het lichaam van topmodel Gisele Bündchen en de neus van actrice Natalie Portman willen. De lijst is voor de veertiende keer samengesteld, door Dr. Richard Fleming en Dr. Toby Mayer, beide werkzaam in Beverly Hills.

Volgens Dr. Fleming staan er verschillende lichamen op de lijst, omdat iedere vrouw een ander figuur wil: ‘Sommige vrouwen willen een mager lichaam, zoals dat van Gisele Bündchen, en anderen willen hun rondingen juist behouden.’ Voor mannen zou lichaamsbouw minder belangrijk zijn. Zij zijn vooral geïnteresseerd in een sixpack.

De tijd van opgeblazen lippen en extreem strakke voorhoofden lijkt voorbij. Volgens de chirurgen zijn natuurlijke veranderingen dit jaar de grootste trend in Amerika. ‘Klanten vragen veel om een natuurlijk uitziend uiterlijk. Als je kijkt naar de namen op de lijst, dan zie je vooral sterren die van zichzelf al mooi zijn’, aldus Dr. Fleming.

Na Gisele Bünchen is het lichaam van zangeres en actrice Jennifer Lopez, bekend om haar voluptueuze billen, het populairst. Verder zijn het haar van Taylor Swift, de ogen van Anne Hathaway, de lippen van Scarlett Johansson en de kin van Halle Berry erg in trek.

Ook mannen laten zich voor een cosmetische operatie graag inspireren door beroemde voorbeelden. Zij willen graag het lichaam van Mark Wahlberg, de ogen van Hugh Jackman, de neus van Jude law en de lippen van Ashton Kutcher.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021