Excite

Yoga met Jen!

Toen Jennifer Aniston trouwde met Brad Pitt, leek het erop dat zij het perfecte gezinnetje zouden gaan vormen. Toen Jen haar man kwijtraakte aan Angelina Jolie, met Brad vervolgens een complete regenboogfamilie startte, leek het even bergafwaarts te gaan met de goedlachse actrice. ‘Leek’, want Jen is weer helemaal terug. Hoe dat kan? Dankzij yoga!

De actrice werd onlangs gespot in Mexico waar ze liet zien dat ze helemaal in vorm was. In de introductie die ze insprak voor de nieuwe instructievideo van haar yogalerares vertelt Jennifer hoe yoga haar leven heeft veranderd.

Mandy Ingber, de vrouw die yoga terug in het leven van Jennifer Aniston heeft gebracht, was maar wat blij dat haar beroemde vriendin – want dat is het inmiddels geworden, na al die intensieve trainingsessies – haar fitnessvideo aan wilde prijzen. Of het echter ook een daverend succes gaat worden, is maar de vraag; Jennifer zou zelf namelijk in huilen uit zijn gebarsten toen haar bikinifoto’s zag.

Dat zou echter ook het gevolg kunnen zijn van haar huidige liefdesleven; ze is inmiddels al aan meerdere mannen gekoppeld, maar lijkt niemand lang vast te kunnen houden. Tot overmaat van ramp lijkt ook Brad Pitt steeds meer contact met zijn ex-vrouw te zoeken, iets waar zij helemaal niet zo blij mee is. Volgens de laatste geruchten heeft Jennifer nu een knipperlichtrelatie met zanger John Mayer.

Afbeelding: Flickr account Hot Rod Homepage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021