Excite

Zet Victorica Beckham eindelijk nieuwe haartrend?

Na een aantal missers lijkt het er eindelijk op alsof Victoria Beckham een nieuwe haartrend in heeft gezet. Ze werd onlangs gespot met een kort kapsel dat wel wat doet denken aan het kapsel van Audrey Hepburn.

De voormalige Spice Girl werd met haar nieuwe kapsel gespot tijdens een basketballwedstrijd die ze met haar man en twee zoons woonde. Dat dit moment zorgvuldig gekozen werd om het kapsel van alle kanten aan de pers te laten zien bleek duidelijk aan de serie poses die Victoria steeds aan nam.

Het nieuwe kapsel van Victoria zou wel eens dé nieuwe trend van komend seizoen kunnen worden. De krullende variant van de boblijn volgt de ‘Posh bob’, ofwel de ‘Pob’ op. Haar nieuwe look is rustiger en verzacht duidelijk haar gezicht. De pers legt het nieuwe kapsel uit als meer ontspannen en schrijft de verandering in haarstijl toe aan het feit dat ze in de mode een nieuwe carrière gevonden krijgt. Haar eerdere haarstijlen waren meer bedoeld om chique te lijken en te zorgen voor geloofwaardigheid in de mode.

Het leuke van dit nieuwe kapsel van Posh is dat het bijna iedereen goed zou kunnen staan. Victoria heeft zelf een wat hoekig, scherp gezicht dat prachtig verzacht wordt door de golvende coupe, maar ook als je een wat ronder gezicht hebt kun je prima met dit kapsel wegkomen. Dit is meer dan gezegd kan worden van veel van haar vorige haarstijlen!

Afbeelding: XPOSUREPHOTOS.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021