Excite

Zo slanken de sterren af!

Je vraagt je misschien wel eens af hoe het kan dat sterren er altijd slank en in vorm uitzien. Simpel! Zij bezoeken de bekende Viva Mayr kliniek; een exclusieve kliniek waar met name de rijkste mensen van deze wereld hun overtollige kilo’s kwijtraken!

De kliniek in Oostenrijk is inmiddels vijf jaar geopend en kan tal van rijke oliebaronnen, zakenmensen en beroemdheden tot haar cliëntèle rekenen. Dat mag ook wel, want wie een week in de kliniek wil verblijven, zal hier minimaal zo’n 2500 euro voor neer moeten tellen.

De behandelmethode van de kliniek is erg effectief, maar ook erg streng: een totaal zuiverende kuur voor het lichaam, waardoor je lichaam beter in vorm komt en je buik platter wordt. Daarnaast ziet je huid er veel mooier uit na een kuurtje en verlaten de meeste mensen de kliniek een paar kilo lichter.

Eerder werd er erg geheimzinnig gedaan over de methode die de Viva Mayr kliniek gebruikt, maar wij kunnen toch een tipje van de sluier oplichten. Zo volg je tijdens de kuur een dieet dat draait om het verbeteren van de manier waarop je lichaam voedsel verteert. In dit dieet is geen ruimte voor bijvoorbeeld cafeïne en suiker, twee producten die slecht zijn voor je spijsverteringsstelsel. Aangeraden wordt 15 minuten voor, tijdens en tot 30 minuten na de maaltijd niets te drinken. Dit verdunt namelijk het speeksel, net op het moment dat je de enzymen die daarin zitten het meest nodig hebt. Nog een nuttige tip is je eten steeds 40 keer te kauwen. Niet alleen is je eten zo gemakkelijker te verteren, het duurt ook langer voor je je eten ophebt. Je lichaam merkt het dan als je eigenlijk geen honger hebt. Je hersenen hebben namelijk een half uur nodig om het hongergevoel, dat ons veel laat eten, uit te schakelen.

Om vervolgens ook gewicht te verliezen, is het belangrijk regelmatig te eten en zoveel mogelijk op dezelfde tijdstippen. In de kliniek wordt gekeken naar de eetpatronen die het beste bij jou passen, zodat je eetprogramma op maat voorgeschoteld krijgt.

Andere zaken die tijdens de kuur van belang zijn, zijn het beheersen van je proteïne-inname, het op de juiste manier eten van vet en wat en wanneer je het beste kunt drinken. Als je dus geen geld hebt om naar Viva Mayr af te reizen, kun je hier vast zelf mee beginnen!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021