Excite

Zomerjurken in 2011: mysterieus, sierlijk en sexy voor iedere vrouw

De zomerjurken in 2011 zijn er voor iedereen in de mooiste kleuren, prints en modellen. Met name de lange zomerjurken zijn helemaal hot in de zomer van 2011. In de zomerjurken paradeer jij sierlijk over de stranden, langs de zee, schitterend onder de warme zon.

Sierlijk lang

De lange zomerjurk is niet meer een soepjurk. Deze zomer siert de zomerjurk jouw lichaam van welk figuur dan ook. Een lange los vallende zomerjurk maakt jouw mysterieus en vrouwelijk tegelijkertijd. Hoewel je lichaam nauwelijks te zien is in een lange zomerjurk, geeft het een sierlijke en aantrekkelijke uitstraling. Daarnaast is de lange zomerjurk van zeer luchtig stof gemaakt, wat erg geschikt is voor tijdens een warme zomer.

In iedere stijl

Lange zomerjurken zijn in 2011 te krijgen in verschillende stijlen en modellen. De strakke modellen die de vormen van je lichaam mooi en goed laten zien, de romantische modellen met hier en daar wat roesjes of met bloemenprints en in zachte kleuren. Voor de stoere dames zijn er ook lange zomerjurken met felle punk prints of gewoon in felle aanwezige krachtige kleuren. Als je liever toch wat van je lichaam wil laten zien maar toch een lange zomerjurk draagt, kies dan voor een doorschijnende jurk. Ideaal voor aan het strand of het zwemband.

Klein en fijn

Voor de kleinere dames onder ons zijn lange jurken niet handig. Voor deze dames zijn er gelukkig korte zomerjurken. De korte jurken vallen tot aan de knie of tot aan je bovenbeen. De kortere jurken zijn in dezelfde stijlen verkrijgbaar als de lange jurken: romantisch, punk, in felle kleuren en doorschijnend. In de zomerjurken van 2011 komt de sierlijkheid van de vrouw op mysterieuze wijze tot haar recht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020