Excite

Zomerkapsel 2011: beachy waves

Zomerkapsel 2011

Ben jij toe aan een nieuwe look? Heb jij al een fris kapsel voor deze zomer? Als we de beautyspecialisten moeten geloven, is de trend van deze zomer beachy waves. Dat is een look waarbij het eruit ziet alsof je een dag op het strand hebt gelegen. Hoe ziet dit kapsel er precies uit? Je haar is licht gekruld en ziet er verwaaid, nonchalant en natuurlijk uit. Het zout in je haar maakt je haar stug en stevig, dus je haar heeft veel volume.

Hoe creëer je deze look?

Omdat je uiteraard niet elke dag op het strand kunt liggen, zijn er gelukkig ook manieren om deze zomerlook thuis te maken. Je kunt de beachlook nabootsen door je haar met zout water te behandelen. Je maakt zelf een zoutwateroplossing door 5-6 eetlepels zout toe te voegen aan een kop water. Vernevel deze oplossing met een bloemenspuit over je haar. Vlecht vervolgens je haar en laat het drogen. Als je haar droog is en je haalt de vlecht eruit, heb je de sexy beach look.

Beachlook met haarstylingsproducten

Het zomerkapsel van 2011 kun je ook met haarstylingsproducten maken. Hiervoor masseer je je haar (droog) met een volumegevende mousse. Ga het vervolgens even föhnen. Tot slot fixeer je je haar met een hairspray, voor versteviging en glans.

Korte kapsels

Behalve beachy waves, zijn korte kapsels tevens een trend deze zomer. Het gaat dan om zachte en ronde vormen. Vaak worden deze kapsels gecombineerd met een pittige pony. Het kapsel leent zich uitstekend voor een mooie gladde, supergestileerde styling.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021